BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
SELAMAT DATANG KE BLOG WANY GELEO..KLU SUKA JAGN SEGAN2 LA ON9 LAME2 BLOG NIE..HEHE...TAK SUKA?? KLU TAK SUKA, BUAT2 SUKA JE LA...JGN LUPA UNDI KAT TEPI TU..BGILA PNDAPAT KORNG TENTANG BLOG NIE..

welkame


I made this widget at MyFlashFetish.com.

setiap detik ade cerite tersendiri :0

like la jika suka blog ni..

Tuesday

segmen jom naikkan follower dengan cepat



wany join satu segmen nie.. nme segmen tu 
"SEGMEN JOM NAIKKAN FOLLOWER DENGAN CEPAT''



SYARAT-SYARATNYA?
Syarat dia mudah saje..tak payah susa2 nak taip2 n citer panjang lebar..
1.Wajib follow blog azfa..muahaha..
2.Wajib klik kat link ni dan "like"---->PHOTOGRAPHY CONTEST
3.Letak banner kat atas ni kat entry korang berserta dengan link segmen ni.
4.Kalau nak tag kawan korang pun amat digalakkan supaya  lebih ramai joiners dan lebih ramailah yg visit blog korang yg cool tu..ye dak?
5.Last skali,postkan link entry korang kat komen segmen ni oke? done!
6.Tolong alert,jgn tingglakn link korang yg mcm ni:


"sayabudakhotgiler.blogspot.com"

10 cer comment:

Ery Nur said...

dah follow... follow sye jugak ea.. mariamnur88.blogspot.com.

~wany geleo~ said...

huhu..okeyh..btwm, thnx..:-)

Hilmi Razali said...

sudah fllow dari segmen yang same..kalau sudi singgah la blog sye dan kalau terlebih sudi fllow lah skali ...thank you !

http://storygempak.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

~wany geleo~ said...

thnx..:)

alynfazlin said...

singgah sini dr segmen same.. :)

izah :) said...

singgah dari segmen yang sama..jom singgah blog iza..:)

http://missikushi.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-follower-dengan.html

Ana Adni Collection said...

Hai.. Singgah dari segmen Jom Naikkan Jumlah Follower...
Dah follow awak...
Mari singgah blog saye plak... Follow lah sekali ye...
http://ana-adni-collection.blogspot.com
http://ana-adni-collection.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

~wany geleo~ said...

@Ana Adni Collection
tq:-)

PURPLEVIOLET said...

Nak header yang cool tak?Azfa bagi diskaun pada 10 tempahan pertama taw !boleh tarik ramai folower ke blog awak ..

http://sipurpleviolet.blogspot.com/2011/11/siapa-nak-animated-header-macam-azfa.html

~wany geleo~ said...

@PURPLEVIOLET

tq:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this