BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
SELAMAT DATANG KE BLOG WANY GELEO..KLU SUKA JAGN SEGAN2 LA ON9 LAME2 BLOG NIE..HEHE...TAK SUKA?? KLU TAK SUKA, BUAT2 SUKA JE LA...JGN LUPA UNDI KAT TEPI TU..BGILA PNDAPAT KORNG TENTANG BLOG NIE..

welkame


I made this widget at MyFlashFetish.com.

setiap detik ade cerite tersendiri :0

like la jika suka blog ni..

Thursday

berakhir suddah hubungan kami.


smalam tarikh 14/12/11 akhirnya keputusan telah diambil..
aku n dia kini hanya la kwan only....
betull ke nie??
hmmmm,...
mmg sukar tuk aku trima, tapi tu la hakikatnya...
pape pon, skrg time aku nak fokus spm...
pnting bagi aku tu... pnting dari cinta...
ye,..mngkin nie yang terbaik tuk aku skrg...
leps spm, barula pk cinta2 nie...



ammar, awak tetap dalm hati sye...
sye takkan lupakan awak,,,
walau apa2 pon, awak adlah lelaki pertama yang jadi kekasih sye.,.
tak mungkin sye nak lupaakn begitu jerk..
walaupon awak bukan jodoh sye, nmun ada tempat awak dihati sye...
jahat an sye?? kejam an sye???
terhadap suami sye nnti..
ptutnya sye serahkan smua hati sye kat suami sye..

ingat kata2 sye nie..."NO MORE COUPLE IN MY LIFE AFTER THIS" 
cukup la skali pengalaman mngajar sye bagaimana skitnya perpisahan...
biarla awak jerk lelaki yang jadi kekasih sye...
lelaki strusnya, jika jodoh sye bukan awak...biarlah dia menjadi suami sye...bukan kekasih...


1/10/11 - 14/11/12












......................................................................


khusus tuk my family


susah aku nak ckp kan,..tapi thanx la bro...NAZIRUL...ko mmng memahami aku la...tak sngka ko snggup nak ketawakan aku smalam..pdahal kite slalu gaduh n tak sepedapat...smlam ko la hero aku...cium sikit..muahhhhh...hehe..walaupon ko tau aku gelak dalm keadaan terpksa,,..yang pling aku suka, ko boleyh lagi cover kan aku depan ibu n abah an...haha..terbaik r my brother...jgn risau, depan ibu abah mmg aku pandai cover..tngok la smalam...sikit pon dorng tak syak...aish...nasib baik fadli tak ckp pape..klu dia ckp, mmg tak dpt nak cover da la...n for abah n ibu, pagi tadi mmg klakar..lagi2 abah r...tau abah takut ngan aku time aku nak jemur kain...haha...klakar r abah nie..bila tringat blik kisah tadi...boleyh trgelak besar aku..tapi atleast smua nie boleyh mencover kesdihan aku...aku syunk kluarga aku!! n aku pon syunk kan dia jugak :'(





amacam macam pasangan kapel tak???
haha...taknak aku kapel nagn adik sndiri...
dia la adik, yang aku slalu share masalah..
tapi takle smua r... ade jugak yang begitu rahsia..


 keluarga yang sentiasa berada dekat dengan aku..


1: NUR SYAZWANI BINTI AHMAD ASRI
2: AHMAD NAZIRUL BIN AHMAD ASRI
3: ZULFADLI BIN AHMAD ASRI
4: NUR SYAFIQA BINTI AHMAD ASRI
5: MUHAMMAD ASYRAF BIN AHMAD ASRI

1 cer comment:

nurmujahidah said...

muja tag kat ga :D
http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/year-million-follower-giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this