BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
SELAMAT DATANG KE BLOG WANY GELEO..KLU SUKA JAGN SEGAN2 LA ON9 LAME2 BLOG NIE..HEHE...TAK SUKA?? KLU TAK SUKA, BUAT2 SUKA JE LA...JGN LUPA UNDI KAT TEPI TU..BGILA PNDAPAT KORNG TENTANG BLOG NIE..

welkame


I made this widget at MyFlashFetish.com.

setiap detik ade cerite tersendiri :0

like la jika suka blog ni..

Tuesday

beranikan diri!!



"sesungguhnya menyakitkan mencintai seseorng yang tidak mencintaimu, tetapi lebih menyakitkan adalah mencintai seseorng dan kamu tidak pernah memiliki keberanian untuk menyatakan cintamu kepadanya"

wah!! ayat jiwang mne la plak nie an?? huhu..  ingat, wany just copy ayat nie..n wany suka terangkan ape yang wany rse lepas bce ayat nie..


hello guys?? nape lak nak takut..just ckp yng korng tu cintakan si dia tu..mne tau, dia pon ade feeling yang sme kat korng.. tapi, klu lepas korng britau,, n dia just anggap korng like fren, jangan lak nak sedih..bunga bukan sekuntum, lebah bukan seekor..right?? maybe dia blom sedar kewjudan korng tu.. tapi2..jagn korng paksa lak, biarlah dia sedar kehadiran korng ngan haty, bukn dipksa..aik?? cam ne tu..mean..korng desak, ugut n else tuk dptkan haty dia..hello??...bgus ke camtu?? bukan akan menyakitkan haty korng adalah..ye la..dia tak serius mncintai korng.. tak ke sakit hati tu... at least korng da gentle,, da brani nak luahkan tu..bukan senng tau nak luahkan perasaaan kat seseorng melainkan orng tu senng jatuh cinta!! ish2..kepda yang senng jatuh cinta tu, better brhati2...mybe korng adalh orng yang takle setia pade yang stu..tak ke kesian kat someone yang da cinta korng sepenuh hati, tapi korng  buat macam tu kat dia,,,btw, cepat2..sape yang blom, jujur about ur felling, better lakukan...jagn menyesal...
bak lagu nie... 
"jangan tunggu lama-lama,
nanti dikebas orng"
huhu..fikir2 kan la...

2 cer comment:

miera_iera said...

aduh. .terkena bce post ny. .

~wany geleo~ said...

tu la....ape r..patutnya ko kena trus terang jerk...takde la merana...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
get this